събота, 5 януари 2013 г.

Първа колекция

82237627472 години по-късно събрах кураж и време за втора публикация. Както някои от вас вече знаят, от известно време си имам ново хоби - да правя бижута. Всичко започна докато търсех от къде с 5 годишната ми дъщеря да си намерим някакви хубави мъниста, за да си направим по някой гердан и да разнообразим малко игрите през ваканцията. Така попаднах на Ателие Марабу и бавно, но сигурно хобито ми започна да преминава в мания :) Вече "преборих" едно ниво по приложна бижутерия и ето резултата - първата колекция! И понеже все имам "уважителни" причини да нямам време да кача снимки, вече нямам извинение - от училището са качили цяло видео! За това бързам да споделя, докато не съм се отказала :))) Пък и да не решите, че само Емма намазва от цялата работа!!!

Ето го и видеото и надявам се до скоро!


4 коментара:

 1. Хайдеее Пете продължавай, много ти се радвам, колекцията е страхотна!
  Като притежатели на две от вашите герданчета мога само да кажа, че са мноооого хубави! И да продължаваш да снимаш и да публикуваш, ще следя блога ти редовно!
  Целувки и за теб и за сладките мъници :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Този коментар бе премахнат от автора.

   Изтриване
  2. Благодаря Ивче! Ти си ми вдъхновение, че и с 2 ремаркета човек трябва да намира време за себе си и нещата, които му доставят удоволствие да прави!
   Целувки и на твоите принцеси :)

   Изтриване
 2. Този Blogger е странна работа. Изтрих собствения си коментар заради правописна грешка пък той оставя следи, сякаш съм изтрила нечий коментар. Не бих го направила, и комплименти и критики са добре дошли :)

  ОтговорИзтриване